IKAN DILAUT, ASAM DIDARAT... DALAM KUALI, BIKIN MUFAKAT..

Wednesday, December 1, 2010

The Begining Part OF MY BLOG.. =)



assalammualaikum..

hahaha... aku nak story aku dah pon selesai habiskan sem 3 aku dgn jaya nye... ye... dgn jayenye...even, exam sem ni aku rase mcm lack of confident but its ok.... sbb aku n kwn2 aku mmg macam ni.. kami suke enjoy...hurm.. tahun dpn tup tap.. tup tap dah masok sem 4.. adoiiii... sblum tu kne menanti keputusan aku dulu.. seriusly, mmg aku CUAK!!!!

so aku still baru.. slame ni juz ade blog tapi aku mls nak post or buat pape ngn blog nie... aku mmg suke  GILER menulis.. sampai ramai yang kadang2 dok perli2 aku.. tapi aku dah biasa la... sebelum ni ada jugak tulis2 bende2 mengarut.... tapi kat blog myspace n facebook notes... ntah ar.. aku tulis untuk fill my masa lapang jep... =)


dalam hidup ni.. kadang2 ada masa kita akan hepi dan ade msa kita akan menangis... tapi lebih ramai yang prefer hepi dari menangis... of course la.. sape yang nak kan...? bagi aku, aku suke kedua-dua nya... setiap manusia ada cerita masing2... mgkin ade yang boleh dikongsikan.. dan ade yang terlalu sulit sehinggakan tak de sape pon yang akn tahu sehingga org tu mati... setiap senyuman pasti akan membawa makna yang tersendiri...
ia terselindung di SEBALIK WAJAH... =)


anyway, aku dah nak masok 20TAHUN... nak tau tak.. aku benci umo 20taun... hurm dia adalah satu perubahan... buat aku makin tua.. no more belas2 tapi skali dah leh ckp puluh2 pada umo aku.. ishhhkkk!!! tak suke... :(

hmm.. aku mls nak panjangkan.. nnty bace je la ape yang aku post ea... cukup la wat stakat permulaan... =)


ok.. nah!! nak share... cube describe ape yang korg leh perhatikan dengan gambar ni???
well see soon.. =)
tadaaa...


2 comments :

~ Warna Warni Kehidupanku ~ said...

comellllllllllllllllll awak neh... haha sy nk ngorat bole?

kualisenduk_cerite said...

mengade3.. kah3....
hahahaha.... describe pasal gamba tu ea.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...